EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Érdemes odafigyelni, hol vásárolsz koncertjegyet, fesztivál belépőt

Kultúra
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: 10perc.hu (Szegedi Ifjúsági Napok)

Átverés miatt akár bukhatod is a belépődet.

Nem csak a nyár, de a koncertjegyek hamisítása is gőzerővel dübörög.

A Sziget is futott már bele ilyenbe, de a SZIN most fokozott óvatosságra figyelmeztet mindenkit, mivel több hamis jegyet is észleltek.

Érdemes fokozott odafigyeléssel kezelni az online jegyvásárlást is, mert nem csak azokra az átverésekre kell odafigyelni, amivel a csalók a bankkártyánk adatait próbálják megszerezni.

„A Szegedi Ifjúsági Napokra érvényes belépőjegyeket kizárólag a saját honlapunkon, a www.szin.org weboldalon, illetve jegypénztárunkban, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpontban lehet vásárolni. Ajánljuk figyelmetekbe partnerünk, a TicketSwap B.V. által üzemeltetett www.ticketswap.hu online jegyek adásvételét lebonyolító platformot, ahol az eladásra szánt jegy érvényességét a jegyrendszerünk minden esetben ellenőrzi a diákjegyek kapcsán pedig a Diverzum a hivatalos partnerünk” - tette ki a közleményt a SZIN.

Ha lemaradtál, és neked már nem jutott koncertjegy, akkor később inkább a TicketSwap oldalán érdemes keresgetni. Mindig vannak olyanok, akiknek az utolsó pillanatban közbejön valami, el akarják adni a jegyüket, amire lecsaphatsz. Ráadásul lehet, hogy így még olcsóbban is juthatsz hozzá a belépőhöz.