EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Van felesleges 950 milliód? Eladó a legendás Torgyán-villa!

Belföldi hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: MTI/Földi Imre

A XII. kerületi épület 6 szobás, 324 négyzetméteres, a telek mérete pedig 1213 négyzetméter.

Ki ne emlékezne a talán legemlékezetesebb Torgyán-sztorira, amikor a legendás politikus egyszer a vagyonnyilatkozatából is kihagyta a lakásául szolgáló ingatlant, amit később azzal magyarázott, hogy nem akarta, hogy a bűnözők megtudják, pontosan hol lakik.

Nos, most bárki megteheti ugyanezt, ugyanis eladósorba került az a XII. kerületi luxusvilla, amely egykoron Torgyán Józsefé volt - szúrta ki a hirdetést a Pénzcentrum. A legendás politikus korábbi otthonát 950 millió forintért hirdetik, maga az épület 6 szobás, 324 négyzetméteres, a telek mérete pedig 1213 négyzetméter. Azaz a néhai FKGP-elnök villájának négyzetméterára több mint 2,9 millió forint.

A háromszintes épület alsó szintjén, dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, szauna, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér kapott helyet. A földszinten fogadótér, nappali, étkező konyha, gardróbszoba található, terasszal, közvetlen kertkapcsolattal - áll a hirdetésben.

Az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszkapcsolatos dolgozószoba teszi minden igényt kielégítővé a helyiségek beosztását. A szinteket belső lépcső köti össze, a lift helye rendelkezésre áll. A tájolásnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a ház rendkívül világos, a zöld környezetbe olvadva kellemes hangulatú - írják hozzátéve, nemzetközi óvodák, iskolák, a Mom Park és a Normafa is pár percre található.