EUR: 393,07 Ft
USD: 373,75 Ft
CHF: 406,82 Ft
GBP: 454,93 Ft
RON: 79,01 Ft
RSD: 3,36 Ft

Festői ecsetvonások - Jaguar XF

Autó-motor hírek
10perc.hu/loero.hu
2 éve
Kiemelt kép: Jaguár

Bár nagy módosítások nem történtek a legfrissebb Jaguar XF esetében, a művészi apró változások mégis kellemesebbé tették az autó megjelenését.

A Jaguar XF már 2007 óta biztosítja elérhető áron azt a fajta higgadt eleganciát, amely nem hivalkodó, de mégis a megfelelő módon tudja pozicionálni tulajdonosát. Amint azt a loero.hu megírta, a Jaguar XF család jelenleg a már öt éve piacra dobott második generációjánál jár, de most elérkezettnek látták az időt egy kis átalakításra.


Korunk igényeihez igazodva természetesen újragondolták az utasteret is      Fotó: Jaguár


Az átrajzolt hűtőmaszknak és a nagyobb légbeömlőknek köszönhetően az autó immár szélesebbnek és így jóval dinamikusabbnak hat, de mindez semmit nem vont le előkelőségéből, sportos eleganciája továbbra is megmaradt. Korunk igényeihez igazodva természetesen újragondolták az utasteret is, ami szintén hozza a már jól megszokott színvonalat, a kiváló minőségű anyagok pedig továbbra is biztosítják a prémium környezetet.


A sportos eleganciája továbbra is megmaradt      Fotó: Jaguár


A kétliteres, soros négyhengeres motorok kétfajta benzines, egy 250 és egy 300 lóerős, valamint egy 204 lovas dízel változatban érhetőek el. Az utóbbi 7.6 másodperces gyorsulást tudhat magáénak, és a mild-hybrid rendszernek köszönhetően mindössze egy igazán baráti, 4.9 literes fogyasztással bír. Az átvitelt az összes Jaguar XF változat esetében a finomhangolású, nyolcfokozatú automata váltók biztosítják.


Kapcsolódó galéria