Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tiszta káosz! Kamionok tömegbalesete az M0-áson

10perc.hu
2023. 11. 14.
Tiszta káosz! Kamionok tömegbalesete az M0-áson

Több kamion ütközött össze az M0-s autóút és a 7-es főút csomópontjában az M5-ös autópálya felé, ezért a forgalmat megállították, több kilométeres a torlódás.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 7-es főúti csomópontnál több kamion ütközött össze, a 10-es kilométernél az egész oldal forgalmát megállították, 5 kilométeres a torlódás, a nézelődők miatt pedig a szembe oldal forgalma is torlódik, közel 2 kilométeren keresztül. Akik az M0-s autóúton akarnak továbbhaladni, az M7-es felől az M6-os autópályát, az M1-es autópálya felől Törökbálintnál letérve alsóbbrendű utakat vehetnek igénybe.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 34-es és a 33-as kilométer között a szalagkorlátot javítják, Gödöllő előtt 4 kilométeres a torlódás. Aki teheti, az Bag és Gödöllő között használja a 3-as főutat. Távolabb, ugyanezen az oldalon, az M35-ös autópálya csomópontjában baleset történt, a 185-ös kilométernél a leállósávon araszolnak a járművek. A 3 kilométeres torlódás már az M35-ös autópálya forgalmára is befolyással van.

Főkép forrása:
katasztrofavedelem.hu

További cikkek