Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pokol vár ma az sztrádákon az autósokra!

10perc.hu
2023. 10. 06.
Pokol vár ma az sztrádákon az autósokra!

Felújítási munkálatok miatt több kilométeres a torlódás az M1-esen, az M3-ason az M6-oson és az M7-esen.

Új fix terelést építettek ki, az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 105-ös és a 113-as kilométer között, ahol Hegyeshalom irányába a külső és a leálló sáv járható, míg Budapest felé a külső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán, új fix terelést építenek ki a Budapest felé vezető oldalon, a Bag csomópont után. A 38-as kilométernél a külső sávot lezárták, lassulás tapasztalható. Vezessenek fokozott figyelemmel a munkaterületnél. A torlódás 2-3 kilométeres.

Az M6-os autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 43-as és a 47-es km között burkolatjavítás miatt a külső és a leálló sávot lezárták, a kocsisor több kilométeres. A lezárás érinti a 44-es kilométernél lévő Besnyő/Beloiannisz/Pusztaszabolcs csomópontot, kerülni a 49-es kilométernél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomóponton keresztül vagy a 34-es kilométernél a Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópont felé lehet.

Az M7-es autópályán a 16-os kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontnál felújítási munka kezdődött, emiatt lezárták Letenye felé vezető oldalon a pályával párhuzamos kollektor ágat. A lezárás miatt nem lehet az M0-s autóútra kihajtani. Kerülni tovább haladva az M7-esen Letenye felé, majd a 18-as kilométernél az Érd csomóponton keresztül visszafordulva lehet, illetve az M1-es autópályán az M0-s autóúti csomóponton keresztül lehet felhajtani az autóútra. A torlódás 1-2 kilométeres.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek