Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Kós Hubert díszpolgár lett

10perc.hu/MTI
2024. 10. 22.
Kós Hubert díszpolgár lett

Kós Hubert olimpiai bajnok úszót Budapest II. kerületének díszpolgárává avatták. A 21 éves sportoló online csatlakozott az ünnepséghez.

Kós Hubert olimpiai bajnok úszót Budapest II. kerületének díszpolgárává avatták. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) Facebook-bejegyzése szerint az ünnepséget az önkormányzat épületében tartották, ahol a 21 éves sportoló, aki az Egyesült Államokban tanul és edződik, online kapcsolódott be az eseménybe. A neki járó oklevelet Magyarovits Zoltán, Kós edzője, valamint Wladár Sándor, a MÚSZ elnöke vette át Örsi Gergely polgármestertől.

Kós Hubert tavaly világbajnoki címet nyert 200 méter háton, majd az idei párizsi olimpián is diadalmaskodott ebben a számban, így kiemelkedő eredményei révén méltán érdemelte ki a díszpolgári címet.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fuszoszovetseg%2Fposts%2Fpfbid0wJjr43U8EdXCxpdHngsScethUQZGkNFWjo7PFVqZZC7Z7kFCqVwxEEWrFtPddWWjl&show_text=true&width=500" width="500" height="250" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek