Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Shane Tusup éles kritikát fogalmazott meg Hosszú Katinkáról

10perc.hu
2024. 10. 18.
Shane Tusup éles kritikát fogalmazott meg Hosszú Katinkáról

Shane Tusup, a neves úszóedző és Hosszú Katinka volt férje, a közösségi médiában éles kritikát fogalmazott meg korábbi tanítványáról.

Shane Tusup úszóedző és Hosszú Katinka volt férje, éles kritikát fogalmazott meg korábbi tanítványáról és feleségéről a közösségi médiában. Tusup Facebook-posztjában részletesen kifejtette, hogy szerinte Hosszú Katinka sikerei nagymértékben az ő edzői módszereinek köszönhetőek. Hosszú a közös munka során három olimpiai aranyat és egy ezüstöt szerzett, valamint 20 világrekordot döntött meg. Tusup érvelése szerint Hosszú eredményessége a közös munka előtti és utáni időszakban is jelentősen csökkent, amelyet egy táblázatos kimutatással is alátámasztott - közölte a Nemzeti Sport.

A posztban Shane Tusup így fogalmazott: „Tények. Katinka, való igaz, egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül. Tudom, és a tények is bizonyítják, hogy hatalmas hatással voltam és kulcsszerepet játszottam a csapatunk sikerében. Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, hogy mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre. Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem, lángba borult, és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj. Évekig hallgattam a csapatunk iránti tiszteletből. Teljes mértékben hiszem, és nyíltan kijelentem, hogy nélküled nem lettem volna képes ilyen eredményeket elérni, de ugyanez igaz rád is. Az én ötleteim és elmém nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg. Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt. Elfelejtetted, honnan jöttél. Mindezen eredmények után azok közül, akik segítettek megvalósítani életed gyermekkori álmát, hirtelen már senki sem része a történetednek…”


Főkép forrása:
Shane Tusup (Facebook)

További cikkek