Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Paks legyőzte a Ferencvárost, véget vetve veretlenségüknek

10perc.hu
2024. 10. 07.
Paks legyőzte a Ferencvárost, véget vetve veretlenségüknek

A Paks 3-1-re legyőzte a Ferencvárost a magyar bajnokságban, elvéve ezzel a Fradi veretlenségét Bognár György edző irányításával.

A Paks a magyar bajnokságban 3-1-re legyőzte a Ferencvárost, visszavágva a májusi kupadöntő után. Ezzel a hazai csapat elvette a Fradi veretlenségét, ami különösen érdekes a Fradi elnöke, Kubatov Gábor korábbi nyilatkozata miatt. Kubatov tavaly szeptemberben utalt arra, hogy „az lett az év edzője, aki egy vidéki csapatnál kivette a pénzt a széfből, bement a kaszinóba, feltette a pirosra, és a fekete jött ki.”

A Paks edzője, Bognár György ezt a megjegyzést követően három győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el a Ferencváros ellen. A vasárnapi mérkőzés első perceiben Osváth 18 méteres lövése hozta meg a vezetést a Paksnak, majd a 35. percben Böde fejesével már 2-0-ra alakult az állás. A Fradi a második félidőben Kady góljával szépített, de a csereként beálló Tóth fejese biztosította a Paks győzelmét.

A Ferencváros a csütörtöki Európa-liga mérkőzésén 2-1-re kikapott a Tottenham ellen, míg a Paks a Konferencia-ligában nem tudta megverni a cseh Mlada Boleslav-t, hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett el. A bajnoki tabellán a Ferencváros és a Felcsút egyaránt 18 ponttal áll az élen, míg a Paks a harmadik helyre lépett előre ezzel a sikerrel - közölte a Telex.

Főkép forrása:
Magyar Labdarúgó Szövetség Facebook

További cikkek