Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Michael Schumacher először mutatkozott nyilvánosan 11 év után

10perc.hu
2024. 10. 02.
Michael Schumacher először mutatkozott nyilvánosan 11 év után

Michael Schumacher 11 év után először jelent meg nyilvánosan lánya, Gina-Marie esküvőjén, amelyet Mallorcán tartottak.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher állítólag 11 év után először mutatkozott nyilvánosan, amikor részt vett lánya, Gina-Marie esküvőjén. Az eseményt a család négyhektáros mallorcai luxusvillájában tartották, és a brit bulvárlapok beszámolói szerint ez lehetett az első alkalom, hogy Schumacher a nyilvánosság előtt megjelent súlyos balesete óta - közölte a 24.hu.

Schumacher 2013 decemberében szenvedett életveszélyes fejsérülést egy síbalesetben, azóta azonban szinte semmi hivatalos információ nem látott napvilágot állapotáról. Családja olyannyira szigorúan védte a magánéletét, hogy három közeli családtag és egy orvoscsapat mellett senki sem mehetett a közelébe.

A ceremónián részt vevő vendégektől elvették a telefonjaikat, hogy elkerüljék a fotózást. Az Ultima Hora mallorcai lap szerint az esküvői ceremónia körülbelül fél óráig tartott.

A pletykák szerint jövőre újabb esküvőre készülhet a család, ugyanis Michael Schumacher legkisebb fia, Mick, valószínűleg megkérte barátnője, Laila Hasanovic, dán fehérneműmodell kezét.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Forma 1

További cikkek