Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Fekete Ferrari Monzában: Meglepő dizájnváltás a hazai futamon

10perc.hu
2024. 08. 28.
Fekete Ferrari Monzában: Meglepő dizájnváltás a hazai futamon

A Ferrari különleges, nem mindennapi fekete dizájnnal készül a monzai hétvégére. 

A Ferrari hazai pályán, Monzában áll rajthoz a Forma–1 idei szezonjában másodszor Olaszországban. A csapat különleges megjelenéssel készül a hazai versenyhétvégére: Charles Leclerc és Carlos Sainz lecserélik ikonikus vörös egyenruhájukat egy egyedi, fekete színű öltözetre, amelyet a Ferrari közösségi oldalán mutattak be kedden. Az új dizájnt az autók karosszériájának alapanyaga, a szénszálas kompozit ihlette, amelyet élénk sárga részletekkel tettek feltűnőbbé - írta az M4sport.


Bár az autók festésének megújulása még kérdéses, a versenyzők új megjelenése már biztos. A Ferrari elárulta, hogy nemcsak az utcai ruháik, de a tűzálló overalljuk is fekete lesz a monzai hétvégén. Az új szénszálas minta, amelyet a csapat választott, nemcsak a divatot követi, hanem a Forma–1-ben jelenleg zajló tömeghatárral való küzdelemre is utal, amely miatt egyre több csapat dönt úgy, hogy festetlen felületeket hagy az autóin.

Hogy az autók dizájnja is változik-e a hétvégére, az hamarosan kiderül, de egy biztos: a Ferrari ezúttal is rendhagyó módon készül a hazai versenyére, ahol a tifosi rajongók utoljára buzdíthatják kedvenc csapatukat a szezon során Olaszországban.


Főkép forrása:
Manuel Goria Facebook oldala

További cikkek