Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Kézzel hajtható vízisport verseny a Balatonon

10perc.hu
2024. 07. 25.
Kézzel hajtható vízisport verseny a Balatonon

Idén nyáron ismét megrendezésre kerül a népszerű Hervis Balaton-átevezés, amelyen számos vízi sport kedvelő vehet majd részt.

A versenyt 2024. július 27-én, szombaton 10:00 és 16:00 óra között tervezik megrendezni, az esőnapokat pedig 2024. augusztus 3-ra és augusztus 10-re jelölték ki. A szervezők a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató 2024. július 25-i, 13:00 órás hivatalos előrejelzése alapján fogják meghozni a végső döntést az esemény megrendezéséről - ahogy az olvasható a Balatonátevezés oldalán.

A verseny útvonala Zamárditól Tihanyig, majd vissza Zamárdiba vezet, összesen 8 km-es távon. A szervezők mindenkit bátorítanak, hogy bármilyen kézzel hajtható vízisport eszközzel vágjanak neki a távnak, akár egyedül, akár csapattársakkal.

Az esemény nem csak a sportolás szerelmeseinek, hanem családoknak és baráti társaságoknak is remek lehetőséget kínál a közös kikapcsolódásra. Sokak számára izgalmas kihívást jelenthet és remélhetőleg sokan fogják élvezni a egyik Balaton legnagyobb vízi versenyét.



Címkék:
#Balaton

További cikkek