Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Így lazított az EB után Szoboszlai Dominik

10perc.hu
2024. 07. 02.
Így lazított az EB után Szoboszlai Dominik

Pihenő napott tartott az Európa-bajnokság után Szoboszlai Dominik.

Két nap pihenőt adott magának Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya, mielőtt egy rövid Instagram-bejegyzésben értékelte volna az Európa-bajnokságot és a válogatott jövőjét - közölte a hvg.

Ebben többek között arról írt, hogy büszke a csapatra, mert nem adták fel, és szó szerint az utolsó pillanatokig harcoltak, majd hozzátette, hogy „megyünk tovább, mert nagy dolgok várnak még ránk!” 

A jelek szerint azonban a kiesés utáni extra szabadidőt is szórakozással töltötte Szoboszlai. Az Ötkert nevezetű szórakozóhely egyik DJ-je, a Hypeman Ali művésznéven tevékenykedő lemezlovas Instagram-történetben osztott meg egy közös képet a Liverpool labdarúgójával. 

A magyar labdarúgó-válogatott 3. helyen végzett az A csoportban, Németország és Svájc mögött, miután az említett két csapattól vereséget szenvedett, majd a zárókörben Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával legyőzte Skóciát. A csapatnak azonban ez sem volt elég a 16 közé jutáshoz, a harmadik helyezettek tabelláján éppen csak lecsúsztak a továbbjutásról, a rosszabb gólkülönbség miatt.

Főkép forrása:
Hungary Sport (Facebook)
Címkék:
#Foci Eb

Hirdetés

További cikkek