390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Szoboszlai visszatérhet a Liverpoolba, Szalah hetekre kidőlt

10perc.hu
2024. 01. 23.
Szoboszlai visszatérhet a Liverpoolba, Szalah hetekre kidőlt

A magyar válogatott középpályása a hétvégén újra pályára léphet, míg az egyiptomi csatár három-négy hétig nélkülözhetetlen lesz a csapat számára.

A Liverpool FC két kulcsjátékosa, Szoboszlai Dominik és Mohamed Szalah is sérüléssel bajlódik. Pepijn Lijnders, a Liverpool FC másodedzője hétfőn a klub hivatalos honlapján nyilatkozott a két sérült játékos állapotáról.

Szoboszlai Dominik

A magyar válogatott csapatkapitánya hétfőn már a társakkal edzett, és remekül szerepelt az egymás elleni játékban. Lijnders szerint a középpályás készen áll a visszatérésre, de a holnapi, Fulham elleni Ligakupa-elődöntő visszavágó még korai lenne számára.

"A hétvégén léphet pályára, ha semmi nem jön közbe" - mondta a másodedző.

Mohamed Szalah

Az egyiptomi csatár múlt csütörtökön, a Ghána elleni Afrika Kupa-meccsen sérült meg, és az első hírek még arról szóltak, hogy két találkozót kell kihagynia a kontinenstornán. Aztán viszont visszatért Angliába, hogy a Liverpoolnál kezeljék combizomproblémáját.

"A részletes vizsgálat során kiderült, hogy komolyabb szakadásról van szó, ez pedig azt jelenti, hogy három-négy hét múlva játszhat újra, ha rendben halad a felépülése" - mondta Lijnders.

A Liverpool szerda este a Fulham vendége lesz a Ligakupa-elődöntő visszavágóján, vasárnap pedig a Norwich Cityt fogadja az Anfielden az FA Kupában.

Főkép forrása:
DPPI Media, Ian Stephen
Címkék:
#Liverpool FC

További cikkek