394.25 Ft

369.98 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Liverpool - Arsenal: Klopp nem elégedetlen

10perc, MTI
2023. 12. 24.

Arteta szerint az utóbbi húsz év legintenzívebb mérkőzése volt.

Az Arsenal elleni szombati győzelemmel a tabella élén karácsonyozhatott volna az angol labdarúgó-bajnokságban a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató FC Liverpool, de az 1-1-es hazai döntetlennel egyáltalán nem elégedetlen Jürgen Klopp vezetőedző.

"Ha valaki bizonytalan lett volna abban, hogy a tabella melyik részéhez is tartozunk, ez az eredmény megmutatta, hogy egészen az elejére. Így kell tovább folytatnunk" - mondta az éllovas elleni rangadó után a Vörösöket irányító német szakember.

A mezőnyt jelenleg az Ágyúsok vezetik 40 ponttal, a Liverpool - amelyben a magyar válogatott csapatkapitánya végig a pályán volt - 39 ponttal követi a londoniakat.

"A top csapatok ellen elért eredményekből és teljesítményekből kell erőt merítenünk. A Man City ellen például nem játszottunk rosszul, de nem olyan jól, mint ma" - utalt Klopp a címvédő elleni, november végi döntetlenre (1-1).

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta úgy fogalmazott a szombati ütközet után, hogy az utóbbi évtizedek egyik legintenzívebb meccse volt.

"Ez egy hihetetlen futballmérkőzés volt, az utóbbi húsz év egyik legintenzívebbje ebben a ligában. Többször is mi irányítottunk, az utolsó húsz percben jobban akartuk a győzelmet, de a döntetlen igazságos" - mondta a spanyol tréner.

Főkép forrása:
DPPI Media (Nigel Keene)
Címkék:
#Liverpool FC

További cikkek