Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Igazi sztárgázsit kap a Liverpoolban Szoboszlai, akiről már dalt írtak Angliában

10perc.hu
2023. 07. 02.
Igazi sztárgázsit kap a Liverpoolban Szoboszlai, akiről már dalt írtak Angliában

A klub nyolcadik legjobban fizetett játékosa lesz a magyar válogatott csapatkapitánya, a heti fizetése pedig 150 ezer font lesz.

Szoboszlai Dominik túl van a kötelező orvosi vizsgálaton, a Liverpool 24 órán belül hivatalosan bejelenti a Leipzig magyar válogatott labdarúgójának szerződtetését. A The Athletic szerint Szoboszlai Dominik öt évre ír alá.

Premier League-ben szereplő Liverpool tehát kifizeti az RB Leipzignek Szoboszlai Dominik 70 millió eurós kivásárlási árát, így a magyar válogatott csapatkapitánya a világ egyik legnagyobb csapatához igazol. A Football Insider az átigazolás után azt írta, hogy a 22 éves magyar középpályás a klub nyolcadik legjobban kereső játékosa lesz.


A 22 éves magyar középpályás a klub nyolcadik legjobban kereső játékosa lesz     Fotó: Facebook/Liverpool FC


Szoboszlai heti 150 ezer fontért – átszámítva mintegy 65 millió forintért – írhat alá, ami éves szinten 7.8 millió fontot, azaz csaknem 3.4 milliárd forintot jelent. Ha igazak a portál értesülései, akkor Szoboszlai a liga 45. legjobban kereső játékosa lehet.

A Liverpool szurkolói már nagyon várják a magyar válogatott csapatkapitányának az érkezését, sőt egy dalban kérték arra szombaton, hogy minél előbb írja alá az angol csapattal a szerződését. A Ragamuffins nevű együttes Harry Styles Watermelon Sugar című számának egy részletét írta át, hogy az passzoljon a 22 éves labdarúgóhoz: "Jürgen mondta, írj alá, tökéletes vagy a Liverpool FC-nek. Írj alá Szoboszlai, írj alá Szoboszlai" - fordítható magyarra az átköltött dalszöveg.

Főkép forrása:
Facebook/Szoboszlai Dominik

További cikkek