Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Megbüntetik a Fradi bemondóját, mert másodosztályú aspiránsnak nevezte a Honvédot

10perc.hu
2023. 04. 17.
Megbüntetik a Fradi bemondóját, mert másodosztályú aspiránsnak nevezte a Honvédot

A kispesti szurkolók panasza miatt vizsgálták ki a hétvégi Ferencváros–Bp. Honvéd mérkőzés után a vendégszurkolókkal poénkodó hangosbemondóját, aki sajtóhírek szerint fegyelmit kap.

Nagyon a lelkükre vették a kispesti szurkolók, hogy a múlt hétvégi 3-0-s zöld-fehér sikerrel végződő Ferencváros-Honvéd bajnoki után a másodosztállyal poénkodott a Fradi hangosbemondója. Az M4 Sport azt írja a cikkben, hogy a Honvéd szurkolói blogja, illetve krónikása szerint „Megkérem az NB II-be igyekvő vendégszurkolókat, maradjanak a szektorukban!” hangzott el.

Ugyanakkor a helyszínen tartózkodó Ferencváros-szurkolók beszámolója alapján „Megkérem a másodosztály-aspiráns vendégszurkolókat, maradjanak a szektorukban!” volt az ominózus mondat, ami sokak nemtetszését váltotta ki – számolt be a Sportal.

Az M4 Sport felvette a kapcsolatot a Ferencvárossal, a klub sajtóosztálya az alábbi közleménnyel reagált a megkeresésre: „A szombat esti mérkőzésen a hangosbemondó tréfásnak szánta a megjegyzését, azonban a szavai valójában sportszerűtlenek voltak. A klub mérlegelte a kolléga 10 éves munkáját és házon belül rendezte az esetet.”

Az FTC a hírek szerint fegyelmi eljárás keretein belül vizsgálta az esetet.

Főkép forrása:
Fradi.hu

További cikkek