Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Európa-liga: a legidősebb szurkolója előtt esett ki a Ferencváros

10perc.hu
2023. 03. 17.
Európa-liga: a legidősebb szurkolója előtt esett ki a Ferencváros

A 92. születésnapját a Puskás Arénában ünnepelte Csorba Sándor, aki egy eredeti, dedikált mezt kapott ajándékba a csapattól.

A legendás Fradi-drukker, a 92 éves Csorba Sándor a Ferencváros-Bayern Leverkusen Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján ünnepelte születésnapját a Puskás Arénában. Hatalmas élményben lehetett része, hiszen egyik nagy kedvence, Lipcsei Péter adta át számára a csapat tagjai által dedikált mezt, amin „Papi 92” felirat állt.

A zöld-fehérek legidősebb szurkolója 1938 óta rajong a csapatért, ráadásul ahova csak tud, el is utazik a Fradi meccseire. Sőt, a 2016-ban, Franciaországban megrendezett Európa-bajnokság mérkőzésein hivatalosan is ő volt a legidősebb magyar szurkoló, aki végigkövette az összes csoportmeccsen a válogatottat.


Lipcsei Péter adta át számára a csapat tagjai által dedikált mezt, amin „Papi 92” felirat állt    Fotó: Bastion Group


Sándor elárulta, családi hagyomány számukra, hogy unokájával kiskora óta együtt járnak a meccsekre. „Az unokámnak köszönhetően tudok még kijárni a meccsekre. Mindenhova elvisz engem, voltunk már együtt Lengyelországban és Franciaországban is, ez nálunk már hagyomány. Négy éves kora óta vittem őt magammal, most pedig fordítva, ez a szép ebben az egészben” – árulta el a 92 éves szurkoló.

Csorba Sándor számára így egy egészen elképesztő, és emlékezetes élménnyé vált a 92. születésnapja, és csak annyi hiányzott a teljes boldogsághoz, hogy a csapat továbbjusson. Ez azonban nem adatott meg, hiszen mindkét meccsen a Leverkusen nyert 2-0-ra és jutott be az Európa-liga negyeddöntőjébe.

Főkép forrása:
MTI/Koszticsák Szilárd

További cikkek