Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Nagy és Gazdag nem játszik pénteken, ma újra vehetők jegyek a magyarok Eb-meccseire!

10perc.hu
2021. 06. 02.
Nagy és Gazdag nem játszik pénteken, ma újra vehetők jegyek a magyarok Eb-meccseire!

A Ciprus elleni találkozón még nem, de a jövő keddi, írek elleni felkészülési meccsen már pályára léphet a két középpályás.

Kisebb sérülés miatt sem Nagy Ádám, sem pedig Gazdag Dániel nem lép pályára pénteken a magyar labdarúgó-válogatottban a Ciprus elleni felkészülési mérkőzésen. Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sportnak elmondta, hogy a két futballista a jövő keddi, Írország elleni meccsen már bevethető lesz.

„Kisebb sérülésük van, de az állapotuk nem súlyos, az Eb-szereplésük nincs veszélyben, az írek ellen már a csapat rendelkezésére állnak majd" - jelentette ki Rossi.

FIGYELEM! Ma 14.00-tól ismét lehet jegyeket venni az Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire. Vásárolni ezúttal is az UEFA felületén lehet, és a belépőket a jelentkezés sorrendjében értékesíti az UEFA. Mivel csak korlátozott számban érhetők el a belépők, nem garantált, hogy minden igénylő jegyhez jut.

A jövő pénteken kezdődő, részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott az Eb F csoportjában június 15-én kezdi a tornát a Puskás Arénában a címvédő portugálok ellen. Négy nappal később szintén Budapesten a világbajnok franciákkal találkozik az együttes, majd június 23-án, Münchenben a németek következnek.

Főkép forrása:
mlsz.hu

További cikkek