Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Két BL-nyolcaddöntő a Puskás Arénában!

10perc.hu
2021. 02. 08.
Két BL-nyolcaddöntő a Puskás Arénában!

A Puskás Aréna ad otthont az RB Leipzig-Liverpool és a Borussia Mönchengladbach-Manchester City párharc első mérkőzéseinek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Igaz, nézők nélkül, de igazi sztárcsapatok lépnek pályára a következő hetekben a budapesti Puskás Arénában. Immár teljesen biztos, hogy a magyar főváros ad otthont az RB Leipzig-Liverpool és a Borussia Mönchengladbach-Manchester City Bajnokok Ligája nyolcaddöntő meccseknek. A német csapatok azért nem tudják hazai pályán fogadni az angol bajnokság sztárcsapatait, mert a német hatóságok lezárták a határokat olyan országok, így Nagy-Britannia előtt is, ahol a koronavírus új variánsa terjed.



Az európai szövetség (UEFA) honlapjának híradása szerint február 16-án fogadja a Liverpoolt Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik – a magyar válogatott labdarúgója érdemelte ki a Magyar Aranylabda-díjat a 2020-as teljesítményéért – csapata, míg a másik találkozót február 24-én 21 órától rendezik a Puskás Arénában.

Az Atlético Madrid - amely a Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Chelsea-t látja vendégül - a nyolcaddöntő első meccsét Varsóban vagy Bukarestben játssza, ugyanis Spanyolországban is szigorú belépési korlátozások vannak érvényben a brit állampolgárokkal szemben.

Főkép forrása:
wikipedia

További cikkek