Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kevés volt az ágyban, ezért ölt az angyalföldi gyilkos

10perc.hu
2023. 08. 06.
Kevés volt az ágyban, ezért ölt az angyalföldi gyilkos

Ha a bíróság azt állapítja meg, hogy a gyilkos hirtelen felindulásból követte el a brutális tettét, akkor maximum 8 évet kaphat.

Kritizálta a szex miatt, ezért ölhette meg barátnőjét a kegyetlen angyalföldi gyilkos. A férfinek ugyanis sértő megjegyzést tett a férfiasságára a barátnő, ez dühítette fel – tudta meg a Tények. A legfrissebb információk szerint a támadó ráadásul nem csak megkéselte a nőt, hanem még egy kalapáccsal is összezúzhatta a testét.

A férfi védőügyvédje azt mondja: nem kizárt, hogy a gyilkos hirtelen felindulásból ölt. „Az első pillanattól kezdve ebben az ügyben felmerült a szerelemféltés, mint nagyon fontos körülmény. Nyilvánvaló ennek egy olyan formája, ami egy hirtelen, robbanásszerű tragédiába torkollott. Ezt vizsgálják a hatóságok is, most jelen pillanatban” – nyilatkozta Somos Zoltán a gyanúsított védőügyvédje.

A meggyilkolt 27 éves nő egy ideje már szakítani akart a férfivel, részben azért, mert Róbert elvesztette a munkahelyét és kilátástalanná vált az élete. A nő a támadó férfiasságát is sértegethette. T. Róbert a vallomásában ugyanis azt állította, hogy barátnője kevésnek találta az ágyban nyújtott, szexuális teljesítményét.

Abban az esetben, ha a bíróság azt állapítja meg, hogy a gyilkos hirtelen felindulásból ölt, akkor maximum 8 évet kaphat, ellenkező esetben viszont akár élete végéig is a rácsok mögé kerülhet.

Főkép forrása:
BRFK

További cikkek