Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tovább folyik a hajsza az angyalföldi gyilkos után, de a rendőrök még nem adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot

10perc.hu
2023. 07. 17.
Tovább folyik a hajsza az angyalföldi gyilkos után, de a rendőrök még nem adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot

A férfi kegyetlen módon végzett a fiatal, 27 éves barátnőjével múlt héten: először megverte, majd megszúrkálta volt barátnőjét.

A rendőrök továbbra is nagy erőkkel keresik az angyalföldi gyilkossággal vádolt férfit. Ahogy arról a 10perc.hu is beszámolt, csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt egy XIII. kerületi lakásban, a gyilkosság feltételezett elkövetője, Türk Róbert Dánuel után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A férfi kegyetlen módon végzett a fiatal barátnőjével, először megverte, majd megszúrkálta – tudta meg a Tények.

A gyilkosság idején a ház lakói sikolyokat hallottak a harmadik emeleti lakásból, ám elmondásuk szerint veszekedés nem volt, vagy legalábbis nem lehetett hallani. A szörnyűség után a helyszínre riasztott rendőrök nem tudtak egyből bejutni a lakásba, így betörték az ajtót, ekkor találták meg a fiatal nő vérbe fagyott holttestét. A gyanú rövid időn belül az áldozat barátjára terelődött.


A rendőrök betörték az ajtót, ekkor találták meg a fiatal nő vérbe fagyott holttestét     Fotó: MTI/Mihádák Zoltán


A rendőrök továbbra is nagy erőkkel keresik a férfit, figyelik a családját, rokonait, a telefonját és a bankkártyája adatait is. A férfi baráti társasága ugyanakkor képtelenségnek tartja, hogy az általuk szelíd és kedves fiúnak tartott Türk Róbert Dániel bárkit is bántalmazott volna.

Az is kiderült, hogy hétfő reggelig európai vagy nemzetközi elfogatóparancs kiadására nem került sor a férfival szemben. A nyomozás részleteiről további információval nem szolgáltak - írja a Telex.

Főkép forrása:
police.hu

További cikkek