Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Éjfélkor jött rá a brit turista, hogy a szállása nem létezik

10perc.hu
2024. 08. 25.
Éjfélkor jött rá a brit turista, hogy a szállása nem létezik

Egy brit turistát kellemetlen meglepetés érte egyiptomi nyaralása során, amikor rájött, hogy a Booking.com-on lefoglalt luxusszállása nem létezik.

A 43 éves Mark Jeavons még januárban foglalta le a szállását a Pyramids and Sphinx View Hotelbe Gízában, négy éjszakára. Amikor azonban éjfél körül megérkezett a megadott címre, a szálloda helyett csak egy üres sikátort talált - írta a 24.hu.

Nem volt semmi a címen. Ez egy hátsó sikátor volt, hotelnek nyoma sem volt. A taxis az utcán kérdezgette az embereket, de senki sem hallott róla. Zátonyra futottam – nem volt ideális – mesélte Jeavons a Daily Mailnek.

Bár a brit turista kétszer is elgondolkodott a foglalás előtt, végül a több tucatnyi pozitív értékelés meggyőzte. Hazaérve azonban észrevette, hogy számos vendég figyelmeztetett az átverésre, és jelezte, hogy a hely nem létezik.

Jeavons bejelentést tett a Booking.com-nál, ahol vizsgálatot indítottak az ügyben, és a szálloda eltűnt az oldalról. A nehézkes kezdés és a váratlan kiadások ellenére a férfi élvezte az egyiptomi nyaralást, bejárta a piramisokat és a templomokat.

Nagyobb a szabadság, ha egyedül utazol. Rosszabb lett volna, ha van feleségem és gyerekeim” – nyilatkozta Jeavons, aki utazási vlogot is vezet.

Címkék:
#Utazás

További cikkek