Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Ingyenes wifi-t vezet be a Turkish Airlines

10perc.hu
2024. 07. 25.
Ingyenes wifi-t vezet be a Turkish Airlines

Jövő év végéig ingyenes wifi-t vezet be járatain a Turkish Airlines.

A Turkish Airlines bejelentette, hogy 2025 végére ingyenes és korlátlan Wi-Fi szolgáltatást vezet be valamennyi utasa számára, nem csupán az első osztályon. Ez a lépés jelentős változást hozhat a légiközlekedési iparban, ahol eddig az internet hozzáférésért gyakran magas díjakat kellett fizetni - közölte a Drive.

A Turkish Airlines új szolgáltatása lehetővé teszi, hogy az utasok, beleértve a gép hátsó részében helyet foglalókat is, ingyenesen használhassák az internetet a repülés alatt. Ez a döntés különösen figyelemre méltó, mivel eddig a repülőjegyek árán felül jelentős költségek merültek fel az internet eléréséért. Például a Turkish Airlines jelenlegi ára körülbelül 2 000 forint a korlátlan SMS küldésért, míg az egész út alatt történő internet használat közel 13 000 forintba kerül. Ehhez képest a British Airways és a Virgin Atlantic szolgáltatásai is jelentős díjakat jelentenek: a British Airways esetében 1,99 és 21,99 font közötti összeget kell fizetni, míg a Virgin Atlantic szolgáltatása 2,99 és 20,99 font között mozog.

A Turkish Airlines által bevezetett ingyenes Wi-Fi szolgáltatás különleges jelentőséggel bír, hiszen jelenleg csak néhány légitársaság kínál ingyenes internetet az utasainak, például az amerikai jetBlue.


  


Főkép forrása:
Aero Icarus/Flickr
Címkék:
#Utazás

További cikkek