Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Így reagált Hollywood Biden visszalépésére

10perc.hu
2024. 07. 23.
Így reagált Hollywood Biden visszalépésére

Több hollywoodi híresség is megosztotta a véleményét Biden visszalépésével kapcsolatban.

Joe Biden vasárnap bejelentette, hogy visszalép a Demokrata Párt elnökjelöltségétől, és támogatja alelnökét, Kamala Harrist. Ez azt jelenti, hogy a Demokrata Pártnak új jelöltet kell találnia a november 5-i elnökválasztásra. Biden döntése óta számos híresség és politikus fejezte ki támogatását - közölte a Telex.

Robert de Niro a Hollywood Reporternek azt írta: „Az okos politika és az önzetlen hazafiság tettével Joe Biden félreáll, hogy szabaddá tegye az utat egy másik demokrata számára, hogy elnök lehessen. Mert nincs fontosabb az ország számára, mint Donald Trump legyőzése az urnáknál. Tisztelettel, csodálattal és szeretettel köszönjük, elnök úr!”

Mark Hamill színész az X-en így nyilatkozott: „Joe Biden olyan eredményeket ért el, amelyekhez foghatót még életünkben egyetlen elnök sem tudott felmutatni. Visszaállította a hivatal becsületességét, méltóságát és integritását 4 év hazugság, bűnözés, botrány és káosz után. Köszönjük szolgálatát, elnök úr. Hazafias amerikaiakként most az a kötelességünk, hogy megválasszuk azt a demokratát, aki tiszteletben tartja és továbbviszi az Ön örökségét.”

Barbra Streisand szerint: „Joe Biden olyan emberként vonul be a történelembe, aki 4 éves mandátuma alatt jelentős eredményeket ért el. Hálásnak kell lennünk azért, hogy kiállt demokráciánk mellett.”

Finneas O'Connor az Instagramon osztott meg egy közös képet Joe Bidenről és magáról, és így írt: „Egy olyan embert látok, aki az embereket saját maga és a büszkesége elé helyezi, és ezért óriási tiszteletet érzek iránta.” 

Mark Ruffalo az X-en azt írta: „Megkaptuk a menetparancsot, és ideje nekivágni a futásnak. Mondjunk nemet Trump/Vance-re. Mondjunk nemet a jobboldali keresztény hatalomátvételre a nemzetünkben. A kereszténységgel semmi baj nincs, csak nem szabadna egy olyan nemzetet irányítania, amely a vallásszabadságból született.”

Cardi B Biden bejelentése után újraposztolta egy korábbi videóját, amelyben azt mondta, bár ő nem fog szavazni, és erre is megvannak az indokai, szerinte Harris tökéletes jelölt lenne. A videót most azzal a megjegyzéssel osztotta meg, hogy „Megmondtam, hogy Kamalának kell jelöltnek lennie.” 

John Legend az Instagramon hosszan sorolta Biden érdemeit, és kifejezte háláját, amiért az elnök a visszalépést választotta, és kész Kamala Harrist támogatni. „Készen áll a harcra, én pedig izgatottan várom, hogy minden lehetséges módon támogassam” – írta Harrisről.




Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Joe Biden

További cikkek