Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Stephen King is arra kéri Joe Bident, hogy mondjon le

10perc.hu
2024. 07. 09.
Stephen King is arra kéri Joe Bident, hogy mondjon le

Stephen King író is kifejtette véleményét Joe Biden elnök lemondásával kapcsolatban.

Stephen King író is csatlakozott azokhoz, akik arra kérik Joe Biden elnököt, hogy ne induljon újra a következő választásokon - közölte a 24.hu.

King kedvesen, de határozottan fejezte ki véleményét: "Joe Biden remek elnök volt, de itt az ideje, hogy – az általa oly hőn szeretett Amerika érdekében – bejelentse, hogy nem indul a választáson."

Biden a június 27-i elnökjelölti vita során Donald Trumppal szemben nyújtott enervált teljesítménye miatt kapott kritikákat. Bár elismerte, hogy nem szerepelt jól, nem tervez lemondani. Egy kampányeseményen kijelentette: "Nem hagyom, hogy egy kilencvenperces vita kitörölje három és fél év munkáját, amit elnökként végeztem."

A Disney család is felfüggesztette a demokraták támogatását Biden teljesítménye miatt. Abigail Disney így nyilatkozott: "Ha Biden nem lép vissza, a Demokraták veszítenek. Ebben biztos vagyok. A vereségnek pedig szörnyű következményei lesznek." Hozzátette, hogy Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns legesélyesebb kihívójának Kamala Harrist tartja.

Főkép forrása:
The USO/Flickr
Címkék:
#Joe Biden

További cikkek