Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Egy hatéves kisfiú ellopta a show-t a képviselőházban

10perc.hu
2024. 06. 07.
Egy hatéves kisfiú ellopta a show-t a képviselőházban

Egy hatéves kisfiú, Guy, ostoba arcokat vágott a C-SPAN kamerának, miközben édesapja, John Rose republikánus képviselő beszédet tartott Donald Trump védelmében.

A tennessee-i politikus éppen Donald Trump volt elnök vádemeléséről és elítéléséről beszélt, de a figyelmet hamar elterelte a háttérben bohóckodó fia.

John Rose komoly beszéde Donald Trump üzleti nyilvántartások meghamisítása miatt történő vádemeléséről szólt.

Az elnököt pénteken 34 rendbeli bűncselekményben találták bűnösnek, és Rose hevesen kritizálta a politikailag motivált eljárást - írja az USA Today. Mégis, bármennyire is fontos volt a beszéd, a fiatal Guy tréfás viselkedése elvonta a nézők figyelmét.


Mint ahogy az a videón is látszik, a kisfiú először apja mögött ült, majd elkezdett különböző vicces arckifejezéseket vágni a kamerának, ezzel sokak figyelmét magára irányítva. Bár Guy végül megunta a bohóckodást és kikerült a kamera látószögéből, addigra már elérte, hogy a videó több mint 1,5 millió megtekintést gyűjtsön be a közösségi médiában.

A humoros pillanatra számos felhasználó reagált az X platformon. Aaron Fritschner például azt írta: „Sajnálom, hogy lassan válaszoltam az e-mailjére. Le voltam kötözve, hogy újra és újra néztem ezt.” 

Guy viselkedése sokak számára szórakoztató volt, és néhányan úgy vélték, hogy örömet hozott egy egyébként komoly pillanatba. Egy felhasználó például megjegyezte: „Egy szót sem hallottam, amit mondott. Ez a gyerek egyszer komikus lesz.”

John Rose, a 6. kongresszusi körzet képviselője, 2019 óta szolgálja Tennessee-t és indul a 2024-es újraválasztáson. Beszédében kritizálta Trump vádemelését, és hangsúlyozta, hogy ez a politikailag vezérelt eljárás aggasztó minden amerikai számára. A politikus fia, Guy, pedig ezen a héten végig kísérte apját, miután nemrég fejezte be az óvodát.

Rose humorosan reagált fia viselkedésére, az X platformon ezt írta: „Ezt kapom, amiért azt mondtam a fiamnak, Guynak, hogy mosolyogjon a kamerába az öccse miatt.” A képviselő elmondta, hogy Guy egy héten át vele volt a munkahelyén, míg felesége, Chelsea, és hároméves fia, Sam, Tennessee-ben tartózkodnak.

Főkép forrása:
KVUE YouTube

Hirdetés

További cikkek