390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Halálos áldozatú lövöldözés tört ki Washingtonban

10perc.hu
2024. 03. 18.
Halálos áldozatú lövöldözés tört ki Washingtonban

Két ember meghalt, öt másik pedig megsebesült egy lövöldözésben Washingtonban vasárnap kora reggel.

A lövöldözést hajnali 3 óra körül jelentették a 7. és a P Street Northwest kereszteződésének közelében, a Kennedy Recreation Center közelében - írta a CNN.

Az MPD azonosította a két halálos áldozatot: a 32 éves washingtoni Anthony Brown és a 32 éves baltimore-i Jay Lucks.

A sérült áldozatokat, akik a leírás szerint mind felnőttek, helyi kórházakba szállították - közölte Jeffrey Carroll, a Metropolitan Police Executive Assistant Chief (a fővárosi rendőrség vezetőhelyettese) a sajtónak adott tájékoztatóján. Állapotukról nem állt rendelkezésre információ.

Nem világos, hogy ki nyitott tüzet, vagy mi vezetett a lövöldözéshez, amely a Fehér Háztól mintegy tucatnyi háztömbnyire északkeletre történt

A rendőrség nem jelentett be letartóztatásokat, és nem nevezett meg gyanúsítottakat az ügyben. Az indítékot továbbra is vizsgálják. Az előzetes nyomozás szerint egy vagy több gyanúsított szándékosan lőtt az áldozatokra lőfegyverrel.

Az MPD 50 000 dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki olyan információval szolgál, amely letartóztatáshoz és elítéléshez vezet.

"Arra kérünk mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik az incidenssel kapcsolatban, vagy szemtanúja lehetett, hogy vegye fel a kapcsolatot a Fővárosi Rendőrkapitánysággal" - mondta Carroll.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek