386.18 Ft

355.40 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Lövöldözés volt egy zenei fesztiválon

10perc.hu
2023. 06. 19.
Lövöldözés volt egy zenei fesztiválon

Fesztivál közelében kitört lövöldözésben többen meghaltak az Egyesült Államok északnyugati részén.

Legalább két ember meghalt, hárman pedig megsebesültek egy elektronikus zenei fesztivál sátortáborában kitört lövöldözésben Washington államban. A lövöldözés helyi idő szerint szombaton történt - írja a CNN.

A helyi rendőrség éjszakai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Beyond Wonderland fesztivál zenei helyszíne, a Gorge Amphitheatre közelében egy fegyveres véletlenszerűen nyitott tüzet az ott táborozókra, majd elhagyta a helyszínt, de később sikerült elfogni.

Kyle Foreman, a Grant megyei rendőrhatóság illetékese azt mondta, hogy a lövöldöző indítékát és célját egyelőre nem ismerik. Az áldozatok személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. Annyit tudni, hogy a három sebesült között van maga a lövöldöző is.

Az incidenst követően a fesztivál szervezői még azt közölték, hogy a programhelyszínre vezető egyik bejáratot lezárták, majd vasárnap bejelentették, hogy törölték az aznap esti programokat.

A Beyond Wonderland nevű elektronikus zenei fesztivált a George nevű kisváros mellett szervezték, Washington államban Seattle-től mintegy 240 kilométerre keletre.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek