Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tragédia Nagyhalászban: Egy 14 éves fiú ugrott le a kormányablak tetejéről

10perc.hu
2024. 09. 13.
Tragédia Nagyhalászban: Egy 14 éves fiú ugrott le a kormányablak tetejéről

Egy 14 éves fiú halt meg, miután leugrott a nagyhalászi kormányablak tetejéről. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Egy tragikus eset rázta meg Nagyhalászt: egy 14 éves fiú tegnap leugrott a nagyhalászi kormányablak épületének tetejéről, és azonnal életét vesztette. A 24.hu értesülései szerint a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóosztálya a 24.hu megkeresésére annyit közölt, hogy az esettel kapcsolatos kérdésekben az illetékes hatóságokat kell megkeresni. Laczják István, a város jegyzője megerősítette a tragédia tényét: „Egy 14 éves fiú testét találták meg az épület előtt.” A jegyző elmondta, hogy nem ismerte a fiút, és hogy a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Hrenkó Péter, szintén reagált a 24.hu megkeresésére, és elmondta, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Az ügy további részletei egyelőre nem ismertek, a rendőrség folytatja a nyomozást a tragikus körülmények tisztázása érdekében.

Főkép forrása:
illusztráció
Címkék:
#Baleset

További cikkek