Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Három halálos áldozatot követelt meg a baleset az M3-as autópályán

10perc.hu
2024. 07. 30.
Három halálos áldozatot követelt meg a baleset az M3-as autópályán

Három ember vesztette életét egy súlyos baleset következtében az M3-as autópályán, Mezőkövesd és Mezőkeresztes között, Budapest irányában.

A tragédia 2024. július 30-án, délelőtt fél tizenkettőkor történt, a 133. kilométernél. Az előzetes információk szerint a balesetet az okozta, hogy egy személygépkocsi vezetője nem tartott megfelelő távolságot az előtte haladó autótól és nekiütközött. Az ütközés után a jármű az árokba hajtott, és a benne utazó három személy életét vesztette a helyszínen - közölte a police.hu.

"Hárman haltak meg az M3-ason Mezőkeresztes és Mezőkövesd között történt balesetben. Két autó ütközött, a hátsó ezután letért az útról, és árokba csapódott, a benne ülők nyaksérülés miatt a helyszínen elhunytak." - Jeszenszki Gabrielle Autópályahírek.hu Facebook csoportban tette közzé.

A rendőrség a helyszínen eltereli a forgalmat Mezőkeresztes felé, amíg a helyszínelés és a műszaki mentés zajlik. A hatóságok arra kérik az autósokat, hogy az érintett szakaszon vezessenek különös körültekintéssel, mivel a baleset miatt korlátozások vannak érvényben.
Főkép forrása:
V. Á. - Autópályahírek.hu Facebook oldal

További cikkek