Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Bódult nő autójában találtak drogot Budapesten

MTI
2023. 11. 30.
Bódult nő autójában találtak drogot Budapesten

Nagy mennyiségű kábítószert találtak a járőrök egy nő autójában a XV. kerületi Neptun utcában.

November 22-én éjjel a nő autója az út közepén állt, felkapcsolt világítással, ezért a rendőrök igazoltatták a sofőrt. A nő láthatóan bódult volt, ezért a rendőrök átkutatták a gépkocsiját, amelyből alufóliába csomagolt kábítószer került elő - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a járőrök 2 crackpipát, egy kábítószer mérésére alkalmas digitális mérleget és öt fecskendőt találtak. Az autó egyik tárolójában egy kis tégely volt, ami fehér port rejtett. A csomagtartóban lévő női táskában színtelen, szagtalan folyadékkal megtöltött 0.5, 1 és 2 deciliteres üvegek voltak, amelyek a nő állítása szerint Gina fantázianéven ismert szintetikus kábítószert, partidrogot tartalmaztak. A nő azt is elmondta, hogy vevőivel a pálinka és a cukor nevet használták az általa árult anyagokra.

A nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, és a nála talált anyagokat lefoglalták. A mintegy 2 liter Gina feketepiaci értéke 4 millió forint, a 43 gramm fehér por feketepiaci értéke pedig 65 000 forint - ismertették.

A 26 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A bíróság által elrendelt bűnügyi felügyeletben lévő nővel szemben kábítószer birtoklása miatt folytatják le az eljárást - tudatta a rendőrség.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek