Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Megszólalt Borkai Zsolt felesége! „Nőiességemben alázott meg a férjem, mégis vele maradtam..."

10perc.hu
2023. 09. 15.
Megszólalt Borkai Zsolt felesége! „Nőiességemben alázott meg a férjem, mégis vele maradtam..."

Borkainé Havassy Myrtill beszélt arról, hogyan érezte magát akkor, amikor nyilvánosságra kerültek férjéről az adriai jachton, a szexparti közben készült felvételek 2019 őszén.

Nőiességében alázta meg férje Borkainé Havassy Myrtillt - mondta a korábbi győri polgármester felesége a Heti Napló stábjának. Borkai Zsolt neje Sváby Andrásnak adott exkluzív interjút – melyet vasárnap 19 órakor adja le az ATV -, amelyben nyíltan beszélt sokakat foglalkoztató kérdésekről: például arról, hogy mit érzett a szexbotrány kirobbanása után, amikor emberek közé kellett mennie.

„Amik az évek alatt felgyülemlettek bennem, a lelkemet bántották, azt most szavakba foglalhatom és elmondhatom. Nagyon megalázott. Egy nőt, a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog" - mondta Borkai Zsolt felesége. De beszélt arról is, hogyan érezte magát akkor amikor nyilvánosságra kerültek férjéről az adriai jachton, a szexparti közben készült felvételek 2019 őszén.

Havassy Myrtill elárulta, egy darabig úgy érezte, hogy gyűlöli a férjét, és az első gondolata az volt, hogy elhagyja. Mindennek ellenére úgy érzi, hogy nagyon szereti Borkai Zsoltot, akinek azóta meg is bocsátott, a felvételeket pedig azóta sem nézte meg– és nem is fogja. A nyilvánosságot viszont nehezen viselte.

Bevallotta, hogy mindketten meg akarták menteni házasságukat a botrány kirobbanása után. Éppen a felvételek megjelenése után néhány hónappal segítségért folyamodtak egy régi ismerősükhöz, Várszegi Asztrik egykori pannonhalmi főapáthoz, aki egyébként összeadta őket 1989-ben.

"Az első utunk a botrány kitörése után őhozzá vezetett, akkor már nyugalmazott főapát volt és kértünk hozzá egy időpontot, hogy elmehessünk és egy kicsit beszélgethessünk vele"- emlékezett vissza Havassy Myrtill, aki nem titkolja, sok erőt adott neki ez a fajta segítség.

A vasárnap este adásba kerülő interjúban Borkainé Havassy Myrtill a legfontosabb kérdésekre is választ ad. "Én úgy érzem, hogy én ezt meg tudom bocsátani, meg tudtam bocsátani. Nem mondom, hogy kitörlődik az életemből, de eltettem abba a fiókba, amit becsuktam. Ma már újra fel tudok rá nézni, de ez egy hosszú folyamat volt. Az elején nem is gondoltam, hogy eljutok ide, hogy újra felnézek rá, de ma már ezt is őszintén mondhatom, hogy igen" - mondta Borkai felesége.


Főkép forrása:
ATV

További cikkek