Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Van felesleges 950 milliód? Eladó a legendás Torgyán-villa!

10perc.hu
2023. 08. 10.
Van felesleges 950 milliód? Eladó a legendás Torgyán-villa!

A XII. kerületi épület 6 szobás, 324 négyzetméteres, a telek mérete pedig 1213 négyzetméter.

Ki ne emlékezne a talán legemlékezetesebb Torgyán-sztorira, amikor a legendás politikus egyszer a vagyonnyilatkozatából is kihagyta a lakásául szolgáló ingatlant, amit később azzal magyarázott, hogy nem akarta, hogy a bűnözők megtudják, pontosan hol lakik.

Nos, most bárki megteheti ugyanezt, ugyanis eladósorba került az a XII. kerületi luxusvilla, amely egykoron Torgyán Józsefé volt - szúrta ki a hirdetést a Pénzcentrum. A legendás politikus korábbi otthonát 950 millió forintért hirdetik, maga az épület 6 szobás, 324 négyzetméteres, a telek mérete pedig 1213 négyzetméter. Azaz a néhai FKGP-elnök villájának négyzetméterára több mint 2,9 millió forint.

A háromszintes épület alsó szintjén, dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, szauna, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér kapott helyet. A földszinten fogadótér, nappali, étkező konyha, gardróbszoba található, terasszal, közvetlen kertkapcsolattal - áll a hirdetésben.

Az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszkapcsolatos dolgozószoba teszi minden igényt kielégítővé a helyiségek beosztását. A szinteket belső lépcső köti össze, a lift helye rendelkezésre áll. A tájolásnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a ház rendkívül világos, a zöld környezetbe olvadva kellemes hangulatú - írják hozzátéve, nemzetközi óvodák, iskolák, a Mom Park és a Normafa is pár percre található.

Főkép forrása:
MTI/Földi Imre

További cikkek