Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tizenkét évet kapott a pedofil iskolai gondnok

10perc.hu
2021. 06. 23.
Tizenkét évet kapott a pedofil iskolai gondnok

Egy 60-as éveiben járó, a főváros egyik általános iskolájában gondnokként dolgozó, szakköröket vezető férfi 2015-2019 között 7-11 év közötti lányokat vett rá, hogy testi kontaktusba kerülhessen velük.

Immár jogerősen marad csaknem tizenkét évig fegyházban az a férfi, aki általános iskolai gondnokként kiskorúak ellen követett el szexuális bűncselekményt. A 60-as éveiben járó férfi a munkahelyén 2015-2019. között 7-11 év közötti lányokat vett rá, hogy az általa szervezett edzések alkalmával a kazánházban, a jelenlétében öltözzenek át, illetve az óraközi szünetekben minél többször látogassák meg.

Ezen alkalmakkor visszatérően súlyosan szeméremsértő módon a sértett kislányokat testszerte, ruhájuk alá nyúlva simogatta, puszilgatta, minél közelebbi testi kontaktust igyekezett kialakítani velük, bizalmukba férkőzve. Ráadásul a férfi a nyári táborozások alkalmával is hasonlóan viselkedett a felügyeletére bízott lányokkal.

A bíróság immár jogerősen bűnösnek mondta ki a pedofil férfit ötrendbeli, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakban, négyrendbeli kiskorú veszélyeztetésében és folytatólagosan elkövetett szeméremsértésben. Mindezért 11 év és 8 hónap fegyházbüntetésre ítélte, és eltiltotta mindentől, ahol 18 éven aluliakkal foglalkozhat.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek