Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Újraindul a dunakanyari hajózás

10perc.hu
2021. 04. 23.
Újraindul a dunakanyari hajózás

Egyelőre három hajóval vesznek fel utasokat, a három hajó befogadó képessége 1300 fő, és a vírushelyzetre tekintettel a hajókat 70 százalékos telítettséggel közlekedtetik.

Újraindul a Dunakanyarban szombaton a személyszállítási hajózás, amelyet az utazási igények alapján fokozatosan bővít a Mahart. A hajózási vállalat április 24-én elindítja a szombat-vasárnap közlekedő Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös településeket érintő körjáratot. Az első járat 10 órakor, a második 14 órakor indul Visegrádról. Két indulás között a hajókat folyamatosan fertőtlenítik. Idén 1000 forintba kerül a dunakanyari napi hajójegy

Egyelőre három hajóval vesznek fel utasokat, a három hajó befogadó képessége 1300 fő, és a vírushelyzetre tekintettel a hajókat 70 százalékos telítettséggel közlekedtetik. Ha nagyobb utazási igény jelentkezik, akkor sűrítik a járatokat, 12 órakor, 16 órakor és 18 órakor is tudnának hajót indítani. Hogy ne alakuljon ki tumultus a beszálláskor, az indulás előtt egy órával korábban elkezdik felengedni az utasokat a hajóra.

Főkép forrása:
hajozas.hu

További cikkek