393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Voila OffFest díjas a Búcsúkoncert!

10perc.hu
2021. 02. 23.
Voila OffFest díjas a Búcsúkoncert!

A k2 Színház Londonban bemutatott darabját díjazták a független színházi előadásokat jutalmazó 2021 Offies Awards gálán.

A Londoni Magyar Kulturális Központ mutatta be a brit fővárosban a k2 Színház Búcsúkoncert című darabját, melyben a színészek egy elegáns vacsora vendégeiként éneklik Mozart Requiemjének Dies Irae-szekvenciáját, miközben kint tombol az apokalipszis és oxigénpalackjaikból egyre fogy a levegő. A darab aktualitását a jelenlegi világjárvány adja meg. Az előadás hatalmas sikert aratott, mert elnyerte 2021 Offies Awards gálán a Voila OffFest díjat.

Az Offies (Off West End Theatre Awards) díjat 2010-ben alapították Londonban a Westenden kívüli, független színházi produkciók elismerésére, az Offies-on belül az OffFest pedig a színházi fesztiválon résztvevő előadásokat szemlézi. A Voila! Europe színházi fesztiválon 2020-ban 13 európai produkció vett részt, közülük három kapott jelölést a Voila OffFest díjra, amelyet végül a február 21-i virtuális átadón a k2 Színház vehetett át.

Főkép forrása:
k2 Színház

További cikkek