393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Visszatérnek a filmvászonra az akcióhősök

10perc.hu
2020. 11. 11.

Jövőre ismerős arcokkal találkozhatunk a mozikban, hiszen a Skorpiókirály és a Támadás a Fehér Ház ellen című thrillerek is folytatódnak.  

Akcióhősökből jövőre sem lesz hiány a mozivásznakon. Ráadásul két olyan thriller folytatásának a forgatása is megkezdődik rövidesen, melynek eddigi részei mind-mind kasszasiker volt.

Gerard Butler rajongóinak jó hír, hogy az általa megformált Mike Banning titkosügynök negyedszerre is felveszi a harcot a Támadás a Fehér Ház ellen soron következő epizódjában, melynek „Night Has Fallen” lesz a címe. Butler tehát visszatér, mint az amerikai testőrségi szolgálat igazgatója, míg a történet egyelőre hétpecsétes titok. A film előzetes költségvetése 520 millió dollár, így semmiképpen sem kell azért aggódni, hogy elmaradnak az első három részben már megszokott akciójelenetek.

Szintén visszatér a filmvászonra A skorpiókirály. A Hollywood Reporter bejelentése alapján a 2002-es film folytatását Dwayne Johnson és Dany Garcia produkciós cége készíti, a forgatókönyvet Jonathan Herman írja, míg magát a filmet a Universal filmstúdió terjeszti. Annyi kiderült már a folytatásról, hogy a korábbi főszereplő, Dwayne Johnson ezúttal más szerepben tűnik majd fel, és maga a sztori már nem a távoli múltban játszódik.

"A skorpiókirály volt a legelső szerepem mozivásznon, megtisztelő és izgalmas, hogy újraalkothatom és bemutathatom a mitológiai történetet egy teljesen új generációnak" - mondta Johnson.

Főkép forrása:
deadline.com

További cikkek