393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

A Veszprém újabb győzelme a BL-ben

10perc.hu
2021. 02. 18.

A Telekom Veszprém házigazdaként 34-30-ra legyőzte szerdán az ukrán Motor Zaporizzsja csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, és ezzel megerősítette a második helyét.

Látszólag egyszerű találkozó várt a Veszprém férfi kézilabda csapatára a BL-ben, ám mint tudjuk, az ilyen meccseket a legnehezebb megnyerni. Ez a tétel ezúttal is beigazolódott, ugyanis a hazaiak nem tudtak előnyt szerezni az első félidőben, így a szünetre 17-17-es döntetlennel vonultak a csapatok. Ám a második félidő hajrájában megrázta magát a Veszprém végül 34-30-ra győzött.

A két együttes nyolcadik alkalommal találkozott egymással a nemzetközi porondon, a Veszprém egy vereség mellett hetedszer nyert. A nyolc sikerrel, egy döntetlennel és három vereséggel a B csoportban második helyezett veszprémiek jövő csütörtökön a horvát PPD Zagreb otthonában lépnek pályára. A négy győzelemmel és öt vereséggel az A csoport ötödik helyén álló MOL-Pick Szeged ma este a macedón Vardar Szkopjét fogadja.

Főkép forrása:
MTI/Vasvári Tamás

További cikkek