EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

A Veszprém újabb győzelme a BL-ben

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: MTI/Vasvári Tamás

A Telekom Veszprém házigazdaként 34-30-ra legyőzte szerdán az ukrán Motor Zaporizzsja csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, és ezzel megerősítette a második helyét.

Látszólag egyszerű találkozó várt a Veszprém férfi kézilabda csapatára a BL-ben, ám mint tudjuk, az ilyen meccseket a legnehezebb megnyerni. Ez a tétel ezúttal is beigazolódott, ugyanis a hazaiak nem tudtak előnyt szerezni az első félidőben, így a szünetre 17-17-es döntetlennel vonultak a csapatok. Ám a második félidő hajrájában megrázta magát a Veszprém végül 34-30-ra győzött.

A két együttes nyolcadik alkalommal találkozott egymással a nemzetközi porondon, a Veszprém egy vereség mellett hetedszer nyert. A nyolc sikerrel, egy döntetlennel és három vereséggel a B csoportban második helyezett veszprémiek jövő csütörtökön a horvát PPD Zagreb otthonában lépnek pályára. A négy győzelemmel és öt vereséggel az A csoport ötödik helyén álló MOL-Pick Szeged ma este a macedón Vardar Szkopjét fogadja.