393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Végleg letette a tojáslabdát az NFL legendája

10perc.hu
2023. 02. 01.
Végleg letette a tojáslabdát az NFL legendája

Tom Brady ma hivatalosan bejelentette, hogy ezúttal befejezi pályafutását az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában.

Legnagyobb klasszisát veszítette el az NFL. Ugyanis a liga egyetlen hétszeres Super Bowl-győztes játékosa, Tom Bardy a közösségi médiában egy egyperces videóban bejelentette végleges visszavonulását. A legenda köszönetet mondott a családjának, szurkolóknak, csapattársaknak, ellenfeleknek.

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2021 februárjában bizonyult a legjobbnak. A 45 esztendős irányító napra pontosan egy évvel ezelőtt, miután csapatával a főcsoport-elődöntőben a Los Angeles Ramstől kikapott, bejelentette visszavonulását.


A liga egyetlen hétszeres Super Bowl-győztes játékosa, Tom Bardy végleg visszavonul     Fotó: Twitter/Tom Brady


Akkor azonban néhány héttel később úgy döntött, mégis folytatja pályafutását. Brady a mostani szezonban is eljutott a rájátszásig a floridai csapattal, azonban a playoff első körében a Dallas Cowboysszal szemben búcsúzott.

A sportág történetének legsikeresebb játékosa minden jelentősebb statisztikai mutatóban - td-passzok, győzelmek, passzolt yardok - vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának.

Főkép forrása:
Twitter/Tom Brady

További cikkek