EUR: 385,80 Ft
USD: 358,32 Ft
CHF: 391,09 Ft
GBP: 439,44 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Vajon a papíron nem létező főpróbára hívta meg január 1-én a pedagógusokat Mága Zoltán?

Kultúra
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: YouTube

Büszkén jelentette be a hegedűművész, hogy 2500 ingyenjegyet biztosít a belügyminiszterrel közösen a köznevelésben dolgozók számára a XV. jubileumi újévi koncertjére.

Olyan ez, mint a király ajándéka, amit a pedagógusok kaptak. Tudják, kedves olvasók, amikor a lány a király parancsára visz is ajándékot, meg nem: megmutatja a madarat a kalitkába, majd mielőtt átvennék tőle, elengedi.

Levelet tett közzé a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete kedden, amelyből kiderül, hogy Pintér Sándor belügyminiszter és Mága Zoltán hegedűművész közösen biztosítanak a Belügyminisztérium alá tartozó köznevelésben dolgozók részére 2500 darab tiszteletjegyet Mága Zoltán XV. jubileumi újévi koncertjére.

Az Eduline azonban észrevette, hogy nem egyeznek az időpontok. Az rtl.hu megírta, hogy a levél szerint a pedagógusokat január 1-jén 14 órától várják a Papp László Budapest Sportarénába. A koncert viszont a hivatalos oldal szerint 19 órakor kezdődik.
Természetesen a portál utána kérdezett, hátha a főpróbára hívták meg a pedagógusokat - noha a levélben kifejezetten a koncertre szól a meghívás -, ám annak egyelőre semmi nyoma nincs a hivatalos programban. Mindenesetre levelet küldtek Mága Zoltánnak és a belügyminiszternek, hogy magyarázatot kérjenek a 14 órás időpontra.

Amennyiben a portál számára megérkezik a válasz, természetesen frissítjük a cikkünket…