393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Továbbra is kómában fekszik Gálvölgyi János

10perc.hu
2023. 05. 12.

Egy ország szorít az intenzíven fekvő, lélegeztetőgépre kapcsolt Kossuth-díjas színművésznek.

Egész Magyarország egy emberként aggódik, szurkol és imádkozik azért, hogy végre jó hírek érkezzenek Gálvölgyi János állapotáról. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész szerda délelőtt lett rosszul, jelenleg intenzív osztályon ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban.

A barátai, szerettei szerint Gálvölgyi János nagy küzdő, erős ember, aki biztosan nem adja fel a harcot. "Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk"vallotta be szerda este a Blikknek elcsukló hangon a színész felesége, Gálvölgyi Judit, de talán bizakodásra adhat okot az, hogy a színész egyszer már visszajött a halál torkából, felgyógyulva egy korábbi, súlyos betegségből. A család egy közleményt adott ki a színművész állapotáról.

„Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Az állapota súlyos, de stabil. Amennyiben az állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt”állt a kommünikében.

Főkép forrása:
MTVA/Keleti Éva gyűjtéséből

További cikkek