EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Továbbra is kómában fekszik Gálvölgyi János

Kultúra
10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: MTVA/Keleti Éva gyűjtéséből

Egy ország szorít az intenzíven fekvő, lélegeztetőgépre kapcsolt Kossuth-díjas színművésznek.

Egész Magyarország egy emberként aggódik, szurkol és imádkozik azért, hogy végre jó hírek érkezzenek Gálvölgyi János állapotáról. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész szerda délelőtt lett rosszul, jelenleg intenzív osztályon ápolják, lélegeztetőgépen van, mélyaltatásban.

A barátai, szerettei szerint Gálvölgyi János nagy küzdő, erős ember, aki biztosan nem adja fel a harcot. "Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk"vallotta be szerda este a Blikknek elcsukló hangon a színész felesége, Gálvölgyi Judit, de talán bizakodásra adhat okot az, hogy a színész egyszer már visszajött a halál torkából, felgyógyulva egy korábbi, súlyos betegségből. A család egy közleményt adott ki a színművész állapotáról.

„Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Az állapota súlyos, de stabil. Amennyiben az állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt”állt a kommünikében.