393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Tenisz: kedvező a magyarok sorsolása

10perc.hu
2021. 02. 05.
Tenisz: kedvező a magyarok sorsolása

A jövő héten kezdődő Australian Open három magyar egyéni indulója, Babos Tímea – aki párosban nem indul –, Fucsovics Márton és Balázs Attila egyformán elkerülte a kiemelteket az első fordulóban.

Sorsoltak az idei esztendő első Grand Slam-tornáján, és az egyéniben induló három magyar játékos – Babos Tímea, Fucsovics Márton és Balázs Attila – elkerülte a legnehezebb ellenfeleket. A világranglista 115. helyén álló Babos a selejtezőből szerencsés vesztesként főtáblára jutott 123. belga Ysaline Bonaventure ellen lép majd pályára a 128 között. Győzelem esetén a 24. kiemelt amerikai Alison Riskevel, vagy az orosz Anasztaszja Potapovával (101.) találkozhat a 64 között. Nem indul viszont a női párosban a címvédő Babos Tímea, miután állandó párja, a francia Kristina Mladenovic sérülés miatt visszalépett a viadaltól, a magyar játékos pedig nem talált megfelelő társat magának.



A férfiaknál Fucsovics Márton (55.) első riválisa a szabadkártyás ausztrál Marc Polmans, aki 125. a ranglistán. Amennyiben sikerrel veszi az első fordulót, akkor a második körben régi jó ismerősével, a 17. kiemelt svájci Stan Wawrinkával, vagy a portugál Pedro Sousával (108.) csap majd össze. Másik férfi játékosunk, Balázs Attila (94.) a spanyol Roberto Carballes Baenával (98.) találkozik az első fordulóban. A meccs győztese a negyedik helyen kiemelt orosz Danyiil Medvegyev és a kanadai Vasek Pospisil összecsapásának továbbjutójával küzdhet majd meg a 32-be kerülésért.

Főkép forrása:
facebook

További cikkek