393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Szilveszteri bomba! Öt év után újra színpadra áll Markos György

10perc.hu
2022. 12. 30.
Szilveszteri bomba! Öt év után újra színpadra áll Markos György

Az immár 76 esztendős, utánozhatatlan előadóművész ismét előveszi azokat a bizonyos humorbonbonokat, ami miatt sokak kedvence volt.

A halhatatlan Alfonzó fia, Markos György évek óta eltűnt a köztudatból. A Blikknek adott interjújában  a maga szikár stílusában kijelentette, már nem hiányzik a színpad, a rivaldafény.

„Azt mondtam magamban, én nevettetni szerettem és nem kinevettetni magam. Nem akartam valamiféle szánalmas bohóccá válni. Lesajnált ripacsként közönség elé állni, akinek a poénjait már csak önmaga értékeli és tartja viccesnek" – mondta a humorista.

Pedig esze ágában sem volt a 75. születésnapja alkalmából visszavonulót fújnia. Markos György az ATV szilveszteri műsorában új produkcióval jelentkezik. Öt év után áll ismét kamera elé áll a szilveszteri Aradi Varga Show-ban.



„Lehetőség ez, én legalábbis így élem meg ezt a pillanatot. Megkerestek az ATV-től, s én némi gondolkodás után azt mondtam, miért is ne folytathatnám azt, amit öt éve abbahagytam, s ami valóban az életem talán legfontosabb része volt: a színészkedést, a közönséggel való közvetlen kapcsolatot” – jelentette ki Markos György, aki mintegy 15 percen át lesz látható a műsorban.

Elárulta, a felvételkor izgult, de jól érezte magát a kamera előtt. Mint mondta, ő maga is kíváncsian várja a közönség reakcióját.

„Azt sem tartom kizártnak, hogy akár folytatása is lehet ennek az egésznek. Öt éve álltam legutóbb színpadon. Ám akkor megannyi tragédia történt körülöttem, elvesztettem, eltemettem hozzám közel álló embereket. Most adok még egy esélyt magamnak, a sorsnak” – fogalmazott a humorista.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek