EUR: 369,28 Ft
USD: 343,07 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,28 Ft
RON: 74,51 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Szerhij Rebrov távozott a Ferencvárostól!

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: fradi.hu

A klub mai hivatalos közleménye szerint az ukrán szakember lemondott posztjáról, aki elárulta, nem érti, miért is kellett távoznia.

Amire már napok óta számítani lehetett, bekövetkezett: Szerhij Rebrov már nem a Ferencváros vezetőedzője. A 47 éves tréner 2018 nyarán került az Üllői útra, irányításával a zöld-fehérek sorozatban háromszor végeztek az élen az OTP Bank Ligában, az előző szezonban az Európa-liga, a mostani idényben pedig a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutottak. Ezzel Rebrov a zöld-fehérek legeredményesebb edzőjévé vált.

„Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, valamint minden ferencvárosi szurkolónak, hogy támogatták a munkámat. A sikereket együtt értük el, örülök, hogy egy ilyen népszerű és nagy múltú együttesnél dolgozhattam” – nyilatkozta a fradi.hu portálnak a távozó ukrán szakember, aki azért az nso.hu számára elárulta: „Aláírtuk a szerződés felbontásáról szóló dokumentumokat. Továbbra is értetlenül állok a dolgok előtt, rendkívül szomorú vagyok a történetek miatt.”

Arról eddig hivatalos bejelentés nem volt, ki lesz Rebrov utóda. Ugyanakkor szinte biztosra vehető, hogy a Fradi kispadjára Peter Stöger ül majd le, aki május 30-án szerepelt utoljára az Austria Wien kispadján, mint vezetőedző.