395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Szenzáció! Megjelent az Abba karácsonyi kislemeze!

10perc.hu
2021. 12. 09.

Úgy tűnik, a 40 esztendő után újra összeálló svéd együttes igencsak aktív, hiszen a Voyage után nem sokkal megjelent az ABBA első karácsonyi dalát tartalmazó kislemez.

Ahogy arra számítani lehetett, a negyven év után újra aktív ABBA elképesztő sikert arat világszerte új albumával. A svéd együttes Voyage című albuma, amely tíz vadonatúj dalt tartalmaz, megjelenése után szinte azonnal tizennyolc ország toplistájának élére került, majd szinte megdöntötte az összes lemezeladási rekordot Európában.

Ha már egyszer úgy döntött az Abba négy zenésze, hogy visszatér, akkor ezt még egy igazi történelmi tettel is megfejelték. Ugyanis az együttes történetének első karácsonyi dalát is megjelentették, ami a Little Things című kislemezen hallható. Sőt, videoklip is készült belőle, melyet öt nap alatt több mint 1,8 millióan töltöttek le a legnagyobb megosztó portálról.

Egy biztos, karácsony lévén, az Abba nem a nyereséget nézte a kislemezből, ugyanis az ebből származó összes bevételt a UNICEF gyermekvédelmi alapítványának utalja. Hiába, ők tudják, hogy adni jobb, mint kapni…

Főkép forrása:
Instagram/Abba

További cikkek