393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Super Bowl: fantasztikus show a szünetben, döbbenetes utolsó touchdawn, a Ramsé a bajnoki cím!

10perc.hu
2022. 02. 14.
Super Bowl: fantasztikus show a szünetben, döbbenetes utolsó touchdawn, a Ramsé a bajnoki cím!

A Los Angeles Rams 23–20-ra legyőzte a Cincinnati Bengals az LVI. Super Bowlon, így hazai pályán nyerte meg a 2021–2022-es NFL-idény bajnoki címét.

Minden adva volt a remek fináléhoz Los Angelesben az 5 milliárd dollárért megépített SoFi Stadionban. Remek csapatok, telt ház és egy mindent kielégítő, az utolsó percben eldőlt összecsapás a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals között.

Az első félidőben a Rams szerzett vezetést, majd amikor már 13-3-ra vezetett, hirtelen felébredt a Bengals, és a szünetre mindössze három pontos hátrányban voltak a cincinnatiak (13-10). Ekkor következett a Super Bowlok tán legemlékezetesebb halftime showja: Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar felejthetetlennek műsorral ajándékozta meg a helyszínen és a tévéképernyők előtt ülőket.



A szünet után a Los Angeles-i játékosok mintha az öltözőben maradtak volna. A Bengals elképesztő játékkal előbb fordított (13-20), majd másfél perccel a vége a Rams Cooper Kupp touchdawnjával 23-20-ra megnyerte az 56. Super Bowlt, a sportág történetében második csapatként, amely mindezt hazai pályán érte el.

A döntő legértékesebb játékosa (MVP) – természetesen – Cooper Kupp, a Los Angeles Rams elkapója lett, aki 92 yarddal és két elkapott touchdownnal – közte a mindent eldöntőt – zárta a mérkőzést. Legutóbb 2019-ben Julian Edelman lett elkapóként Super Bowl MVP.

Főkép forrása:
Twitter/NFL

További cikkek