EUR: 385,03 Ft
USD: 356,11 Ft
CHF: 388,26 Ft
GBP: 437,87 Ft
RON: 77,82 Ft
RSD: 3,28 Ft

Mai névnap:

Saul Canelo Alvarez berágott Messire, és megüzente neki, imádkozzon, hogy ne találja őt meg

Foci-VB
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: DPPI Media (Sebastian El-Saqqa / firo sportphoto)

A jelenlegi, súlycsoportoktól független legjobb profi ökölvívó sértődött meg a hétszeres Aranylabdásra, mert az belerúgott egy földön heverő mexikói mezbe.

Argentína Mexikó legyőzésével visszahozta a reményét arra, hogy továbbjusson a katari labdarúgó-világbajnokságon a csoportjából. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a két ország legnépszerűbb sportolója komoly konfliktusba keveredik egymással a találkozót követő jelenet miatt.

Ugyanis az öltözőben hatalmas ünneplést csaptak a dél-amerikaiak, és az egyik pillanatban Lionel Messi jól láthatóan belerúgott egy a földre dobott mexikói mezbe. Hatalmas a felháborodás Mexikóban, szinte mindenki azt állítja, a hétszeres Aranylabdás szándékosan tette mindezt.

Ugyanezen a véleményen van a jelenlegi, súlycsoportoktól független legjobb profi ökölvívó, Saul Canelo Alvarez is. A négy súlycsoportban is világbajnoki címig jutó bunyós a közösségi médiában keményen megfenyegette Messit, mondván, tiszteletlen volt hazájával szemben – írta meg a player.hu.„Jobb, ha imádkozik Istenhez, hogy ne találjam meg. Ahogy én tisztelem Argentínát, úgy neki is tisztelnie kell Mexikót. Nem az egész országról beszélek, csak arról a baromságról, amit Messi csinált” – fakadt ki a mexikói.

Messi korábbi válogatott csapattársa, a visszavonult Sergio Agüero a Twitteren válaszolt a mexikói bokszolónak:
„Mr. Canelo! Ne keresd a kifogásokat, nem ismered a focit, nem tudod, mi történik egy öltözőben. Az izzadt mezek mindig a földön vannak a meccsek után, ha jól megnézed, akkor látod, hogy csak véletlenül ér bele lábbal a mezbe, miközben megpróbálja a cipőjét levenni” – fogalmazott Agüero.