393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Saul Canelo Alvarez berágott Messire, és megüzente neki, imádkozzon, hogy ne találja őt meg

10perc.hu
2022. 11. 29.

A jelenlegi, súlycsoportoktól független legjobb profi ökölvívó sértődött meg a hétszeres Aranylabdásra, mert az belerúgott egy földön heverő mexikói mezbe.

Argentína Mexikó legyőzésével visszahozta a reményét arra, hogy továbbjusson a katari labdarúgó-világbajnokságon a csoportjából. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a két ország legnépszerűbb sportolója komoly konfliktusba keveredik egymással a találkozót követő jelenet miatt.

Ugyanis az öltözőben hatalmas ünneplést csaptak a dél-amerikaiak, és az egyik pillanatban Lionel Messi jól láthatóan belerúgott egy a földre dobott mexikói mezbe. Hatalmas a felháborodás Mexikóban, szinte mindenki azt állítja, a hétszeres Aranylabdás szándékosan tette mindezt.

Ugyanezen a véleményen van a jelenlegi, súlycsoportoktól független legjobb profi ökölvívó, Saul Canelo Alvarez is. A négy súlycsoportban is világbajnoki címig jutó bunyós a közösségi médiában keményen megfenyegette Messit, mondván, tiszteletlen volt hazájával szemben – írta meg a player.hu.



„Jobb, ha imádkozik Istenhez, hogy ne találjam meg. Ahogy én tisztelem Argentínát, úgy neki is tisztelnie kell Mexikót. Nem az egész országról beszélek, csak arról a baromságról, amit Messi csinált” – fakadt ki a mexikói.

Messi korábbi válogatott csapattársa, a visszavonult Sergio Agüero a Twitteren válaszolt a mexikói bokszolónak:
„Mr. Canelo! Ne keresd a kifogásokat, nem ismered a focit, nem tudod, mi történik egy öltözőben. Az izzadt mezek mindig a földön vannak a meccsek után, ha jól megnézed, akkor látod, hogy csak véletlenül ér bele lábbal a mezbe, miközben megpróbálja a cipőjét levenni” – fogalmazott Agüero.

Főkép forrása:
DPPI Media (Sebastian El-Saqqa / firo sportphoto)

További cikkek