EUR: 371,06 Ft
USD: 348,05 Ft
CHF: 381,97 Ft
GBP: 429,95 Ft
RON: 74,68 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Rocky nélkül jön a Creed III.!

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: port.hu

Sylvester Stallone ügynöke bejelentette, hogy a világsztár nem játszik a jövő novemberben mozikba kerülő filmben.

A rajongók sokáig reménykedtek benne, hogy a Creed III. című filmben is feltűnik majd Rocky Balboa. Nos, a The Hollywood Reporter kiderítette, hogy Sylvester Stallone nem szerepel majd a filmben, melyet a címszereplő, Michael B. Jordan fog rendezni.

Az eddigi két rész nagy sikert aratott világszerte, melyben a Stallone alakította Rocky volt a korábbi nagy ellenfele és barátja, Apollo Creed fiának, Adonisnak a mentora. 2015-ben Oscarra is jelölték a világsztárt a Creed: Apolló fia című filmben mellékszereplőként nyújtott alakításáért.


Az eddigi két rész nagy sikert aratott világszerte, melyben a Stallone alakította Rocky volt a korábbi nagy ellenfele és barátja, Apollo Creed fiának, Adonisnak a mentora    Fotó: port.hu


Ugyanakkor Stallone a közelmúltban jelentette be azt is, hogy már kész a Rocky IV új vágásával. Mint írta, nagyon örül neki, mert sohasem volt elégedett azzal, ahogy annak idején a film megjelent, így aztán nagyon hálás, hogy végül saját elképzelése szerint vághatta újra a produkciót.