392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Rebrov kitálalt: sosem mondott fel és nélküle döntenek az igazolásokról

10perc.hu
2021. 06. 03.
Rebrov kitálalt: sosem mondott fel és nélküle döntenek az igazolásokról

Noha a Ferencváros történetének legsikeresebb edzője kitöltené a még egy évig érvényes szerződését a zöld-fehéreknél, a klubvezetés még mindig nem tisztázta vele, vajon vele kezdi-e meg a felkészülést a csapat.

Nem úgy néz ki a helyzet, hogy békésen elrendeződne a ma a 47. születésnapját ünneplő Szerhij Rebrov és a Ferencváros konfliktusa. Holott az ukrán szakember a klub legsikeresebb edzője, hiszen három év alatt három bajnoki címet, valamint Európa-liga és Bajnokok Ligája csoportkörös szereplést is elért a csapattal. Ráadásul a nemrég zárult szezonban szinte minden korábbi rekordot – többek között a szerzett pontok vagy a kapott gólok számát tekintve – megdöntött az általa irányított Fradi.

Eddig nem szólalt meg Rebrov, mert tiszteletben tartotta a szerződésében leírtakat, ám olyan információk láttak napvilágot a médiában, hogy egy ukrán lapnak most őszintén beszélt a helyzetéről.

„Mint minden esetben, részben mindenkinek igaza van. Sokáig hallgattam, olvastam a cikkeket a sajtóban, de nem akartam kommentálni ezeket, de úgy tűnik, hogy itt az ideje, mert nagyon zavar a helyzet. Tény, néhány részletben nem értettem egyet a Ferencváros átigazolási gyakorlatával és ezt jeleztem Kubatov Gábornak. Az elnök megnyugtatott, hogy a beleegyezésem nélkül nem igazolunk, de ezután a klub megint a velem való egyeztetés nélkül igazolt játékost” – olvasható a zbirna.com oldalon Rebrov kifakadása.



Az ukrán szakember hozzátette, egy szó sem igaz abból, hogy februárban felmondott volna, de az tény, hogy a menedzserén, Varga Sándoron keresztül megüzente, ilyen körülmények között nem szeretne tovább a klubnál dolgozni. Csak ígéreteket kapott arra, hogy a klubvezetés és Kubatov Gábor klubelnök leül vele tárgyalni. A mai napig nem tudja, hogy a 2022 nyaráig érvényes szerződése ellenére maradhat-e a csapat edzője.

"Az én terveim szerint a Ferencváros június 8-án térne vissza a szabadságról, de tudom, hogy a sportigazgató június 4-ére hívta vissza a stábot és a játékosokat, ami azért fura. De az sem fedi a valóságot, hogy mekkora összegért vagyok hajlandó felbontani a szerződésemet, ugyanis szó sincs százmilliós tételről” – árulta el Rebrov.

Hozzátette, nem akarta elhagyni a Ferencvárost, de ha a klub mást kér a játékosoktól, mint amit vele megbeszéltek, az azt jelenti, hogy a klub döntött. Mindenesetre június 8-án visszatér Budapestre, addig minden ajánlatot visszautasít, hisz jelenleg – legalábbis papíron – a Fradi edzője.

Főkép forrása:
fradi.hu

További cikkek