EUR: 380,60 Ft
USD: 351,33 Ft
CHF: 381,92 Ft
GBP: 433,01 Ft
RON: 76,92 Ft
RSD: 3,24 Ft

Mai névnap:

A Real Madrid leigazolta a legnagyobb brazil tehetséget

Sport
3 hónapja
Kiemelt kép: Real Madrid

Endrick a Real Madridhoz igazol, sajtóhírek szerint a "különböző extrákkal" együtt körülbelül 70 millió euróra rúg a játékos ára.

A Real Madrid leigazolta a brazilok egyik legnagyobb futballtehetségét, Endricket.

A spanyol klub csütörtöki közleménye szerint a 16 esztendős játékos, amikor nagykorúvá válik, 2024 nyarán csatlakozik az egyesülethez.

Az ifjú támadó idén a Palmeiras történetének legfiatalabb játékosa lett, aki a felnőttek között pályára lépett, nem sokkal később pedig a gólszerzők rangsorában is rekordot döntött, ezen kívül ő lett az első az egyesület történetében, aki minden korosztállyal első lett.


Endricknek a brazil első osztályban 7 meccsen három gólja és egy gólpassza volt, a fiatalok között pedig több sorozatban is a legjobbnak választották, míg a brazil U17-es válogatottban négy fellépésén öt gólt jegyzett.

A játékos szerződése 2027 nyaráig szól a Real Madriddal, de a megállapodás további három év opciós lehetőséget tartalmaz. Az ügylet anyagi részleteit egyelőre hivatalosan nem jelentették be, sajtóhírek szerint a "különböző extrákkal" együtt körülbelül 70 millió euróra rúg a játékos ára.